Gode møteplasser og sosiale nettverk er de viktigste kjennetegnene på et godt og levende lokalsamfunn. Når mennesker møter mennesker skapes sosiale møteplasser. Latter, glede og samhold mellom mennesker bidrar til bedre livskvalitet.

Denne aktiviteten er for deg som ønsker å komme i kontakt med andre mennesker. Sosiale møteplasser skapes gjennom turer, treff, dialogmøter, svømmetrening, søndagslunsjer og andre arrangementer.

Målgruppen for de møteplassene varierer fra aktivitet til aktivitet men felles for dem alle er ønsker om å gi alle mennesker en møteplass i lokalsamfunnet sitt.

Språkkafé Holmestrand

​Tilbudet er åpent for alle som har behov for språktrening. Her snakker vi norsk, og blir kjent med hverandres kulturer.
Kjærsenteret. Langgaten 8, 3080 Holmestrand
Marit Frølich Atash
93009852

Holmestrand bibliotek

Holmestrand bibliotekets nye lokaler på Dr Graarudsplass 2. Holmestrand bibliotek tilbyr: Engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere Ferske aviser og en kaffekopp Godt…

Les mer...

Seniornett BAS

Vi driver opplæring i PC og nettbrett/telefon, men ikke som et ordinært kurs. Hos oss kan du få individuell hjelp i det du måtte ha behov for. Enten det er internett, bankbetaling, epost etc.
Vi stiller med egne veiledere.
Mandager 13.00-15.00
Botne Aktivitetssenteret
Falkeveien 4, 3089 Holmestrand
Steinar Feet Johansen
412 28 417

Vi driver opplæring i PC og nettbrett/telefon, men ikke som et ordinært kurs. Hos oss kan du få individuell hjelp i…

Les mer...