Karate

Vi trener Karate og stilarten heter GoJu Ryu . Det er åpent for alle som ønsker å trene, barn, ungdom, voksne. Vi trener på Botne gymsal.

Kor

Korets repertoar spenner fra kirkemusikk, viser og moderne populærmusikk.

Fotball

Gullhaug Idrettslag er et idrettslag for fotball. Gullhaug ble i 2014, som første lag i Vestfold, kvalitetsklubb. Idrettsforeningen er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Vestfold Idrettskrets. Gullhaug IL er godkjent som fair-play klubb av NFF Vestfold.Fair play skal være grunnfjellet i all aktivitet i Gullhaug IL og skal gjennomsyre alt...

Teater

Holmestrand Byteater har bidratt til byens kulturliv helt siden første forestilling i 1987. Siden den gang har vi så godt som hvert år hatt en eller to forestillinger. Holmestrand Byteater stiftet i 1987. Byteateret har hele tiden blitt drevet basert på frivillighet, der vi har måttet ordne alt selv etter...

Korps

Holmestrand skolekorps har øvelse på Gjøklep ungdomsskole på torsdager. Dirigent er Petter Hole og leder er Bjarte Kleppe Riseng. Ta kontakt med leder Vjarte Klepp Riseng for mer informasjon.

Tennis

Holmestrand Tennisklubb er over 100 år gammel! Klubben ble stiftet i 1903. Ta kontakt med formann i klubben Jørn Erik Andersen for mer informasjon.

Badminton

Ta kontakt med leder Jan Baklund for mer informasjon.

Orientering

Ta kontakt med leder Ynge Mobråten for mer informasjon, og meld deg inn via hjemmesiden.

Langrenn

Ta kontakt med leder Gro Anita Førsund for mer informasjon, og meld deg på via hjemmesiden.

Hopp

Kontakt leder Bjørnar Pettersen for mer informasjon og meld deg inn via hjemmesiden.