Brassband

Er du på leting etter et brassband og interessert i å være med i en musikalsk og svært sosial gjeng, er du hjertelig velkommen.

Brassband

Holmestrand brass er et aktivt brassband med et variert og sammensatt repetoar. Vi har øvelse hver mandag kl. 18.30 på Sangen og Musikkens Hus i Nyveien i Holmestrand. Er du på leting etter et brassband og interessert i å være med i en musikalsk og svært sosial gjeng, er du hjertelig velkommen.

Holmestrand brass er et brassband med om lag 35 aktive medlemmer i alderen 15 til 84 år. Brassbandet har som mål stadig å utvikle seg som konsertorkester samtidig som vi ønsker å bidra sosialt i nærmiljøet. Holmestrand brass spiller musikk som brukes både i 1., 2. og 3. divisjon for brassband og har siden 2014 deltatt  hvert år i NM i Brass i Bergen.

Generelt sett holder vi 4-5 konserter hvert år, hvor vi opptrer både i og utenfor Holmestrand.  Vi bruker gjerne byens «storstue» Biorama – et kjent og godt egnet konsertlokale blant korps. På merkedager som 1. og 17. mai og under større markeringer, er Holmestrand brass et kjennemerke i byen.

Nyttig informasjon

Holmestrand Brass
Aldersgruppe:Senior, Ungdom, Voksne
Sted:Holmestrand
Aktivitetstype:Musikk, korps, kor
Kostnad:1-1500,- pr. år
99282344 

Del:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin