Ungdomsklubben Tipi

Hver kveld er fylt med god stemning, forskjellige aktiviteter, gode ord fra ulike andaktsholdere, en liten matbit i tillegg til kiosksalg og mye latter.

Ungdomsklubben Tipi

Annenhver fredag samles en god gjeng med ungdommer på speiderhuset ved Botne kirke fra kl.19.00 til kl. 22.30. Hver kveld er fylt med god stemning, forskjellige aktiviteter, gode ord fra ulike andaktsholdere, en liten matbit i tillegg til kiosksalg og mye latter.

I Tipi er det et ungdomsstyre som bestemmer programmet for de ulike kveldene. For ungdomsstyret er det viktig at de som kommer føler seg velkomne, at alle skal få gjøre noe de synes er morsomt. Styret har stort fokus på samhold og inkludering. Det er derfor mange kreative og varierende temaer for kveldene. Du kan få med deg alt fra båtturer til skjærgårdsfestival, klatring, utkledning, bilrebus, klubbkvelder og laserworld.

Hele året blir toppet med en helgetur til Hafjell på våren. Der blir det god mat, underholdningskveld, tur til svømmehall, flotte møter, tur til slalåmbakken, og mye moro på skolen man bor på.

Aldersgruppen er fra 7.klasse og ut videregående skole. Gjengen i ungdomsstyret gleder seg alltid til nye kvelder med nye og kjente ungdommer. Ta gjerne med en eller flere venner. Husk å ta med litt penger så du får kjøpt deg noe i kiosken, eller bruk vipps. Vi har en liten medlemskontingent som gir fordeler når vi drar på tur, festival eller leir.

Mer informasjon kan du finne på Tipi Holmestrand sin Facebook-side, og på Instagram: 10piHolmestrand.

Tipi arrangeres av Acta Normisjon, Filadelfiakirken Holmestrand, og kirkene i Holmestrand.

Program våren 2020:

Dato: Hva skjer?
17. januar KICK-OFF  
31. januar Generasjon-X  
14. februar Home-edition  
28. februar til 1. mars Hafjell-weekend
13. mars Bad luck (spillkveld)  
27.mars X-Games  
Påskeferie  
24. april Jesus Quiztus  
8. mai Bilrebus  
22. mai B’n BBQ  
5. juni Farmen-edition  
19. juni Sommeravslutning  
28. august KICK-OFF høsten 2020

Nyttig informasjon

Acta Normisjon, Filadelfiakirken Holmestrand, og kirkene i Holmestrand.
Aldersgruppe:Ungdom
Sted:Holmestrand
Aktivitetstype:Ungdomshus, barneklubb, kafeer, møteplasser
Kostnad:1-1500,- pr. år

Del:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin