Om FrivilligAktiv

FrivilligAktiv er Holmestrand kommunes portal for deg som ønsker å bidra som frivillig og for de som søker aktiviteter og tilbud innenfor alle aldersgrupper.

FrivilligAktiv ble først etablert i 2016 og i 2019 ble portalen reetablert og ny versjon blir lansert i januar/februar 2020. FrivilligAktiv reetableres fordi vi ønsker en mer brukervennlig portal som inviterer til større grad av interaksjon med lokalbefolkningen. Det er mulighet for å gi tilbakemeldinger på arrangementer og tiltak som gjøres.

Alle innbyggerne kan være bidragsytere i forhold til hva som publiseres under «aktuelt»; «Har du deltatt på et vellykket arrangement i velforeningen din, eller ønsker du å dele bilder og tips til hva innbyggerne kan gjøre i skoleferier eller helger?» Da kan du sende inn bilder og artikler til oss, så deler vi det.

Vi ønsker å samle informasjon om alle lag og foreninger og alle arrangementer og aktiviteter som finnes i kommunen, og for å få dette til trenger vi hjelp av innbyggerne. Vi vet at lag og organisasjoner i stor grad drives på frivillig basis, derfor ønsker vi en brukervennlig portal, hvor det ikke er tidskrevende å registrere aktiviteter, arrangementer, lag og foreninger. Det skal være en god opplevelse å være bruker av FrivilligAktiv.

Etter at et arrangement, en fritidsaktivitet, lag eller forening er registrert i portalen, er det enkelt å sende inn varsel om eventuelle endringer hvis det skulle oppstå. Alle arrangementer og fritidsaktiviteter kan deles i sosiale medier, slik at du kan få med deg flere på arrangementer eller aktiviteter du ønsker å delta på.

Har du noen spørsmål om den nye portalen? Send en e-post til sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no