Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost hans.erik.utne@holmestrand.kommune.no eller telefon 33 06 41 09

Holmestrand Kommune
Rådhusgaten 11, 3080 Holmestrand

 

Behandlingsansvarlig

Hans Erik Utne, ved Holmestrand Kommune, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.
Epost: erik.utne@holmestrand.kommune.no
Telefon: 33 06 41 09

 

Lov om behandling av personopplysninger
Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettside og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk.

Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettstedet vårt.

 

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Holmestrand Kommune innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettside for følgende formål og tjenester:

  • Henvendelser via våre kontaktskjema
  • Nettstatistikk

Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på nettsiden, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse.

 

Personopplysninger som behandles

Holmestrand Kommune samler inn personopplysninger gjennom kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som vi leverer, men enkelte opplysninger kan være nødvendig for at vi skal kunne behandle henvendelsen din.

 

Skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er: 

  • Henvendelser via kontaktskjema: Det er bruk for deg
  • Henvendelser via kontaktskjema: Gi innspill
  • Henvendelser via kontaktskjema: Legg til aktivitet
  • Henvendelser via kontaktskjema: Registrer lag/forening
  • Henvendelser via kontaktskjema: Registrer oppdrag
  • Henvendelser via kontaktskjema: Strøsandprosjektet

 

Informasjon som hentes inn:

  • Navn*
  • Forening/arrangør*
  • Telefon*
  • Epost*
  • Adresse
  • Sted for aktivitet/oppdrag
  • Navn på aktivitet/oppdrag*
  • Start-/sluttdato og tidspunkter for aktivitet/oppdrag
  • Bilder for aktivitet
  • Beskrivelse av aktivitet/oppdrag*
  • Link til nettside/Facebook
  • Hva henvendelsen gjelder
  • Kommentarfelt
  • Informasjon om din bruk av våre nettsider (eksempel, hvilke linker som besøkes, IP-adresse)

Felter som er påkrevd for er markert med stjerne *

 

Hvem behandler opplysningene?

Opplysningene behandles av Frivillighetskoordinator Marit Sola i Holmestrand Kommune (marit.sola@holmestrand.kommune.no – 33 06 42 10 / 41 32 00 50) og gjøres eventuelt tilgjengelig for den aktuelle avdelingen som skal utføre henvendelsen. Herunder ansatte som trenger tilgang til opplysningene for å gjennomføre jobben.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.  Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Holmestrand Kommune har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Holmestrand Kommune ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på epost: marit.sola@holmestrand.kommune.no eller telefon 33 06 42 10 / 41 32 00 50

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene brukes kun til eget formål og deles ikke med utenforstående tredjeparter.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

 

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

  • Google Analytics: For registrering av brukeradferd og statistikk.
  • ShareThis social sharing: For sosial deling av innlegg

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

Endringer i erklæringen
Holmestrand Kommune forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

 

Sist oppdatert 03.08.2018