SjekkUT Vestfold

SjekkUT Vestfold

Foreningene i DNT Vestfold har gleden av å presentere  «SjekkUT Vestfold» – en liste over 150 flotte turmål i DNT-appen SjekkUT.

DNT fyller 150 år i år, og vi vil feire dette med å gi folket 150 forskjellige turmål i nærmiljøet. Vi i Vestfold bor utrolig nært naturen vår, og potensialet for friluftsglede er utrolig stort.

I DNT-appen SjekkUT kan du enkelt få oversikt over steder det er fint å gå tur til. Turmålene er sortert i ulike temalister du kan melde deg på, og da kan du holde en enkel oversikt over hvilke steder som er besøkt og hvilke steder du har tilgode å oppdage.

Meld deg på i lista «SjekkUT Vestfold» for å oppdage 150 fantastiske turmål spredt i hele Vestfold fylke. Topper, utkikkspunkter, hytter, gapahuker, badeplasser og rasteplasser nært deg!

De 100 første punktene er nå lansert, de 50 neste kommer i sommer etter tips fra Vestfolds befolkning. Send inn forslag til ditt turmål til mats.kneppen@dnt.no for å være med i trekning av nye fjellsko fra Viking Footwear, Hunter GTX. Det kan være topp, utkikkspunkt, leirplass, en kulturell/historisk kuriositet, noe geologisk spennende, hva som helst! Send inn navn på sted, turbeskrivelse og 2-3 bilder.

Med appen kan du:  

  • Se live-kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten  

  • Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefon din 

  • Signere den digitale gjesteboka for hver turpost  

  • Melde deg på ulike lister med turposter 

  • Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier  

  • Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på 

  • Vinne mange kule premier

Bonuspremie: om du befinner deg på et punkt uten bilde kan du ta 2-3 bilder og sende de til mats.kneppen@dnt.no. Husk å beskrive hvor bildet er tatt. Alle som bidrar med bilder er med i trekning flunkende nye fjellsko fra Viking Footwear, Hunter GTX. 

Vestfoldmarka-koppen hentes av deg som har besøkt 5 turposter hos din lokalforening. Besøk foreningskontorene i åpningstid, vis frem at du har 5 besøk, og dra hjem igjen med din egen snyltekopp. I Horten finner du koppene på G-Sport i sentrum, mens Holmestrand finner vi straks en løsning på.

Øvrig premiering tar DNT Vestfold seg av v/prosjektleder Mats Kneppen, mats.kneppen@dnt.no

TEKST OG BILDER: DNT Vestfold, https://vestfold.dnt.no/sjekkut/

Del:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin