Velkommen til uteaktivitet ved Det store gule huset

Velkommen til uteaktivitet ved Det store gule huset

Fritidsklubbene er koronastengt, og foreløpig vet ingen når klubbene kan åpne igjen. Ungdommer som savner møteplassen sin er velkommen til å bli med på uteaktiviteter som er morsomme, sosiale, nyttige og trygge ved «Det store gule huset» i Sande.

Liker du å jobbe med verktøy og hagearbeid?

Vi inviterer ungdommer i Holmestrand til enkelt vedlikeholdsarbeid ved Det store gule husets uteområdet tirsdag 21. april, onsdag 22. april og torsdag 23. april. i uke 18 fra kl. 14.00-16.00

Alle ungdommer som liker å jobbe med verktøy og hagearbeid er hjertelig velkommen!

Aktivitetene:

  • enkel oppussing av klubbens utemøbler
  • luke, beskjære og plante i blomsterbed
  • rake og rydde på uteområdet

Ta med noe å spise og drikke hvis du ønsker.

Smittevern ivaretatt

Dette er ment som en hyggelig sosial aktivitet etter dagens skoleøkt og gruppene vil være på max 4 ungdommer og én voksen. Det er ikke tilgang til klubbens lokaler annet enn bruk av toalett i yttergangen. Dette toalettet vil bli vasket på slutten av hver dag.

Vi følger retningslinjer for å unngå smitte, holder 1 meter avstand, hoster i albue, vasker hender før inntak av mat, etter toalettbesøk og ved hosting.

I forbindelse med smittevern er det best å bruke eget utstyr. Har du eget utstyr til hage/vedlikehold, skriv det gjerne ved påmelding. Hvis du ikke har, får du låne nyvasket utstyr av oss.

Melde deg på?

Ta kontakt for påmelding til mari.syrstad@holmestrand.kommune.no

Del:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin